• Stoerste collectie
  • Persoonlijke service
  • Morgen in huis*
  • Avondlevering
  • > 75 euro, gratis verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig & vertrouwd

uw zoekhulp filter

Maat Poncho

Maat mutsen (hoofdomtrek)

Thema

Kleur:

Price

€ 0 - € 60

On sale

Sluiting Regenkleding

Aanbiedingen

Regenkleding jongens

De regenkleding voor jongens is hartstikke leuk en speciaal voor jongens uitgezocht. Door kinderen voor kinderen. Voor jongens zijn er verschillende stoere en leuke thema’s: 

Brandweer

De brandweer is een populaire thema onder jongens. Wie wilt er nou niet brandweer worden als je groter ben? Leuke opdruk van een brandweerman met daarbij een brandweerauto met vuur. Dit is doorgevoerd in de regenjas, regenlaars en regenparaplu’s. Hartstikke stoere regenkleding voor jongens!

 

Ridder
Ook zijn er regenjassen / regenparaplu’s te vinden met een opdruk van een ridder te paard. Super leuke jas waar ieder jongen zich stoer in zal voelen!

Dino

Terug naar de oertijd! Geweldige regenjas met dino als opdruk. Basis kleur blauw met verschillende dino’s.

De thema jongens regenjassen kunnen met jongens regenbroeken en stoere jongens regenlaarzen gecombineerd worden. 

Regenjassen die van kleur en design veranderen …..Pure verwondering! 

NIEUW!! StoereKindjes heeft als een van de eerste de regenkleding van het merk Squidkids opgenomen. Op het moment dat er water op de regenjas of laars komt het product tot leven ! Ineens zie je allemaal dino’s op je jas of verschijnt er een ineens een passagier in de Londense dubbel dekker! 

Kunt u zich voorstellen hoe verrast uw kind zal zijn als z’n paraplu of jas op een magische manier verandert in de regen?

Naast de thema’s heeft stoerekindjes ook verschillende basis regenkleding in het assortiment. Zo kunt u denken aan basis kleuren zoals groen/rood/blauw maar ook strepen en ruitjes in verschillende kleuren.

Voor vragen over de regenkleding kunt u mailen naar:          
Info@stoerekindjes-regenkleding.nl  of bel 06-81233756.