• Stoerste collectie
  • Persoonlijke service
  • Morgen in huis*
  • Avondlevering
  • > 75 euro, gratis verzonden
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig & vertrouwd

uw zoekhulp filter

Maat Poncho

Maat mutsen (hoofdomtrek)

Thema

Kleur:

Price

€ 0 - € 75

On sale

Sluiting Regenkleding

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Regenkleding 

Nederland heeft een gematigd zee klimaat met relatief milde winters,  milde zomers en neerslag gedurende het hele jaar. Dit klimaat heeft Nederland te danken aan de Noordzee.

 

Het regent in ons land gemiddeld acht procent van de tijd. In de winter valt langduriger neerslag dan in de zomer maar in de zomer valt er meer in korte tijd. In totaal valt er op jaarbasis gemiddeld zo’n 700 – 800 mmaan neerslag. Gemiddeld valt er gedurende 7% van de tijd regen in Nederland. Dit staat gelijk aan 1 uur en 40 minuten per dag.

 

Het gevoel dat we in een nat land leven wordt vooral gevoed door de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat. We kennen geen uitgesproken droge of natte perioden en de kans op neerslag is op een zeer groot aantal dagen aanwezig. Het aantal dagen dat de weermannen kunnen garanderen dat het droogt blijft kunnen we op 1 hand tellen.

 

Deze onvoorspelbaarheid zorgt ervoor dat je in Nederland er altijd op voorbereid moet zijn dat het onderweg kan regenen. Regenkleding is dan ook eigenlijk altijd een must om bij je te hebben. De regenkleding van Stoerekindjes-regenkleding.nl voor je kids is dan ook een uitkomst. Geen gedoe meer met kinderen die helemaal nat geregend en verkleumd zijn. De regenkleding van StoereKindjes is niet alleen functioneel maar ziet er ook nog een leuk uit. Zo worden zelfs de regenbuien nog leuk.

 

De artikelen zijn geselecteerd op basis van hoge kwaliteitseisen. 100% waterdicht is ook vanzelfsprekend. De artikelen hebben stuk voor stuk een geregistreerde keurmerk.

 

Wanneer komt regenkleding goed van pas?

De regenkleding is in elke periode te gebruiken in Nederland. Het klimaat van Nederland is erg nat waardoor regenkleding wel altijd te gebruiken is.

Zo zijn in het najaar herfstbuien geen uitzonderingen. Maar ook in het voorjaar komen hagel, sneeuw of heftige regenbuien voor. In de zomermaanden kan het helaas ook flink regenen. Wist je dat in de maanden april t/m september het gemiddeld 19 dagen per maand regent? Dit betekent natuurlijk niet dat het de hele dag hoeft te regenen.

 

De maand met de meeste dagen regen is december. Gemiddeld regent het dan 23 dagen.

 

 

 

gemiddeldemaximum
temperatuur (°C)

gemiddelde
minimum

temperatuur (°C)
gemiddeld aantaluren zon
per dag
gemiddeld aantaldagen neerslag
per maand
gemiddeld aantal
mm
 neerslag
per maand
gemiddelde
zee
temperatuur (°C)
januari50221 6
februari60315 5
maart102421 6
april134519 8
mei188719 10
juni2010619 13
juli2213719 16
augustus2212719 18
september1910519 18
oktober147420 15
november93222 12
december61223 8
 = 0-5 mm ●  = 6-30 mm ●  = 31-60 mm ●  = 61-100 mm ●  = 101-200 mm ●  = meer dan 200 mm

bron:http://www.klimaatinfo.nl/nederland/


Maar wat dacht u van tijdens het watersporten zoals bv zeilen of kanoen? Regenjassenregenbroeken maar ook regenlaarzen komen dan goed van pas. Ook tijdens  een heerlijke wandeltocht door de bossen gedurende de herfst of winter zijn regenlaarzen een uitkomst. Kinderen vinden het niets lekkerder dan te schooieren door de bladeren en de modder.

 

Kortom regenkleding is erg veelzijdig en handig in gebruik. Misschien wel een must voor elke huishouden. Want wie wilt er nou dat z’n kinderen nat thuis komen, helemaal verkleumd zijn en verkouden worden ?

 

Door het gebruik van regenlaarzen kan elk modderig wandelpad getrotseerd worden.

 

Een ander goed voorbeeld voor het gebruik van de regenkleding is van en naar school.  Vooral in het najaar en voorjaar kan het in Nederland erg nat zijn. Hierdoor is het gewenst om uw kind goed te beschermen tegen het weer op weg naar school. De regenkleding is erg handig aangezien het ook over normale jassen gedragen kan worden. Door de aangebrachte reflectoren is uw kind ook erg goed zichtbaar. In het najaar en in de winter is het morgens nog donker waardoor reflectoren een must zijn. 

 

Vergeet ook niet naast de regenkleding voor je kinderen aan andere handige artikelen

te denken,  bijvoorbeeld de rugzakbeschermers of een extra reflectorhesje. Hierdoor blijft de rugzak van uw kind ook nog eens goed droog.

 

Kenmerken van de stoerekindjes Regenkleding:

 

Was advies:

       Wasbaar tot 40 graden

       Niet geschikt voor drogers.  

 

We bieden de volgende categorieën aan:

 

Voor vragen over de regenkleding kunt u mailen naar:          
Info@stoerekindjes-regenkleding.nl  of bel 06-81233756